Afkoelingsperiode 
U heeft een afkoelingsperiode (zichttermijn) van 30 dagen (20 werkdagen) om zonder opgaaf van redenen het artikel te retourneren. Het artikel kan in geretourneerd worden indien het ongebruikt en onbeschadigd is.

 

Garantietermijn 
Op alle door ons geleverde producten geven wij standaard 12 (twaalf) maanden garantie en op EMAT groepenkast componenten en groepenkasten geven wij 120 maanden garantie.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Retour procedure
Voldoet het de door u gekochte artikel niet aan uw wensen of bent u niet tevreden over het artikel, dan kunt u de gekochte goederen retourneren.

Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

  • Binnen 30 dagen nadat de goederen in uw bezit zijn;
  • Als de goederen compleet, ongebruikt en onbeschadigd zijn;

Vervolgens ontvang u van ons een retourformulier met verzendlabel. Vanuit Nederland kunt u hiermee uw artikel(en) kosteloos retourneren.

De goederen kunt u met vermelding van het retournummer verzenden naar:
VDG-Electronics

Tav Afd. Retouren
Retournummer: *****
Looierstraat 2

5408SZ Volkel
Zonder vermelding van het retournummer kan uw retourzending vertraging oplopen.
Het bedrag van de retour gezonden goederen zal binnen 14 dagen worden teruggestort.